середа, 14 серпня 2013 13:42

Бабуся із 20-ма судимостями не зупиняється "на досягнутому"

Бабуся із 20-ма судимостями не зупиняється "на досягнутому"
Фото:0352.com.ua

В Ужгороді міліція затримала найстарішу "кишенькову" злодійку. Незважаючи на старечий вік, вона й далі майстерно краде у перехожих гроші, гаманці, мобільні телефони?, повідомляє прес-служба УМВС у Закарпатській області.

79-річна ужгородка Етелла, більше відома в злочинному світі на прізвисько Мамочка Етуш, свою першу судимість "заробила" ще у далеких 60-х роках минулого століття.

Днями ж до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 37-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що з бокової кишені дитячого візка невідома особа викрала її гаманець, в якому знаходилося 1000 гривень.

Потерпіла прийшла на ринок із 3-річною донькою у візочку, аби купити дитині обновку. На ринку помітила дивну жінку, яка весь час її переслідувала. При черговій зустрічі потерпіла спитала дивну бабусю, чому та ходить за нею, що їй потрібно? На що незнайомка спокійно відповіла, що це випадковість.

Відсутність свого гаманця потерпіла виявила, коли хотіла розрахуватися за покупки. Проте його в боковій кишені дитячого візка вже не було.

Завдяки професійним діям оперативників карного розшуку, ця крадіжка була розкрита по "гарячих слідах".

Коли потерпіла описала крадійку, правоохоронці відразу зрозуміли, про кого йде мова.

За плечима бабусі понад 20 судимостей. За багаторічну "важку" працю вона здобула неабиякий злодійський досвід. Свої навики відточила так, що відсутність гаманців потерпілі виявляли не одразу. Крадіжки скоювала в людних місцях. Найбільше полюбляла ринки. Розрізала сумки лезом для гоління, яке тримала між пальцями.

Наразі крадійка спілкується з правоохоронцями. Каже, що у неї клептоманія. Мовляв, руки самі тягнуться до чужих гаманців.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох.

 

Зараз ви читаєте новину «Бабуся із 20-ма судимостями не зупиняється "на досягнутому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути