Ексклюзиви
вівторок, 09 квітня 2013 10:45

Аргентинський ветеринар після невдалої ліпосакції спалив дружину у крематорії для собак

Аргентинський ветеринар після невдалої ліпосакції спалив дружину у крематорії для собак
Розслідування почалося після того, як аргентинець опинився у поліції. Фото: levante-emv.com

Іспанська поліція заарештувала латиноамериканського ветеринара, який підозрюється у ненавмисному вбивстві дружини під час "домашньої" ліпосакції. Вирішивши замести сліди, ескулап розчленував труп жінки і спалив останки у крематорії для домашніх вихованців, видавши їх за фрагменти тіла великої собаки.

У цинічному злочині підозрюється 46-річний аргентинський ветеринар, затриманий в популярному серед туристів місті Беніхофар у провінції Аліканте на сході Іспанії.

За даними розпочатого розслідування, у ніч на 28 березня іноземець робив власній 45-річній дружині та колезі операцію з видалення жиру. Для цього вони залишилися у ветеринарній клініці, хоча зазвичай на ніч вона закривається.

Однак щось пішло не так, і жінка померла. Тоді хірург, який спеціалізується на наданні допомоги домашнім тваринам, розчленував останки благовірної. Після цього він склав відрізану голову, кінцівки й інші частини в поліетиленові пакети і поклав їх у багажник автомобіля. Через три дні вбивця знову дістав фрагменти трупа і продовжив розчленовувати їх, використовуючи для цього ніж і сокиру. Зловмисник займався цим в задній частині будинку, в якому його син одночасно влаштовував вечірки з друзями.

Потім злочинець упакував останки в сім пакетів і відвіз страшний вантаж у крематорій, де спалюють тіла померлих вихованців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський школяр зізнався у вбивстві 3-х людей

Труп дружини зловмисник видав за останки "великої собаки", а працівники крематорію нічого не запідозріли, оскільки ветеринар часто привозив їм туші тварин для утилізації, отже постійному клієнтові вони повірили на слово.

Розслідування почалося після того, як аргентинець опинився у поліції, причому у нього виявили урну з прахом дружини.

Тим часом поліція розглядає й альтернативну версію, згідно з якою підозрюваний планував вбивство, а невдала ліпосакція була лише інсценуванням. Також не виключається, що загибель жінки є суїцидом. Згідно зі свідченнями знайомих пари, ветеринар влаштовував дружині скандали і вона нерідко впадала в депресію.

На допиті затриманий відмовився визнати провину у вбивстві. За його словами, дружина раптово втратила свідомість, а потім померла. Однак чоловік не зміг пояснити, чому він не став викликати швидку допомогу і чому згодом вирішив позбутися трупа, та ще й у такий звірячий спосіб.

У суботу на дверях ветеринарної клініки Pet Care, яку тримав заарештований, висіло оголошення: "Закрито на невизначений термін у зв'язку з важкою втратою".

Зараз ви читаєте новину «Аргентинський ветеринар після невдалої ліпосакції спалив дружину у крематорії для собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути