пʼятниця, 01 квітня 2011 20:00

Японські рятувальники відшукали пса, котрого три тижні тому цунамі змило в море

Японські рятувальники відшукали пса, котрого три тижні тому цунамі змило в море

Рятувальники випадково побачили на даху затопленого будинку пса. Після кількох відчайдушних спроб тварину змогли врятувати.

Через три тижны після цунамі в Японії продовжують рятувати не тільки людей, але й собак

Японські рятувальники відшукали і врятували пса, якого три тижні тому змила величезна хвиля цунамі. Увесь цей час собака провів на даху затопленого будинку, який дрейфував у морі.

Фахівці з берегової охорони помітили пса, коли пролітали на гелікоптері над водою. Вони вирішили відправити туди рятувальників, сподіваючись, що у будинку можна знайти і живих людей.

Сподівання, що пес зможе вивести до своїх імовірно живих господарів, на жаль, виявилися марними. Однак тварину змогли врятувати після кількох відчайдушних спроб. Собаку на човні доставили на сушу.

Унікальні кадри порятунку тварини оприлюднило японське телебачення.

Руйнівний землетрус і цунамі сталися на півночі Японії 11 березня. У результаті стихійного лиха загинули більше 11 тисяч людей, більше 16 тисяч вважаються зниклими безвісти.

Після землетрусу в Японії тварини проявляли по-справжньому зворушливу турботу про своїх побратимів. Хітом Інтернету став ролик про поведінку собак під час трагедії – "Супервірність".

Він про те, як пес, який після цунамі залишився без господаря, охороняє свого пораненого друга, що лежить під уламками, і намагається привернути до нього увагу людей. Рятувальники таки змогли дістатися до собак і відправили одного до притулку, а іншого – до ветлікарні.

Зараз ви читаєте новину «Японські рятувальники відшукали пса, котрого три тижні тому цунамі змило в море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути