середа, 26 грудня 2012 21:26

Ялтинський даішник прокатався на мотоциклі зі швидкістю 250 км/год

Ялтинський даішник прокатався на мотоциклі зі швидкістю 250 км/год
Фото: скріншот з Youtube

Інспектор ялтинського відділу ДАІ, який отримав скандальну славу після інциденту з проколюванням коліс авто громадянина Німеччини, знову подав привід для обговорення серед користувачів інтернету.

На YouTube з'явився ролик, на якому інспектор Синяков катається на мотоциклі по трасі Ялта - Севастополь на швидкості 250 км/год. На відео, знятому, очевидно, колегами інспектора, він, будучи пасажиром позаду водія, двічі проїжджає на ділянці траси біля повороту на Алупку. В перший раз мотоцикл проноситься на задньому колесі, а потім - на високій швидкості обходить кілька машин.

Водій мотоцикла після зупинки називає швидкість, до якої йому вдалося розігнатися - 250 км/год, а сам інспектор емоційно ділиться враженнями: "У мене ледь вуха не луснули, бл*".

Нагадаємо, що цей же інспектор став одним з героїв іншого скандалу в Ялті, що вибухнув на початку листопада. 3 листопада 2012 на адресу активістів "Дорожнього контролю" звернувся громадянин Німеччини Дмитро, зі скаргою на те, що до нього були застосовані протиправні дії з боку працівників Ялтинської ДАІ, а так само вчинені дії злочинного характеру, а саме поріз колеса. За інформацією ЗМІ, такі дії вчинив інспектор Синяков.

Зараз ви читаєте новину «Ялтинський даішник прокатався на мотоциклі зі швидкістю 250 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути