вівторок, 23 квітня 2019 17:40

"Але ж вона ржачно заревіла" - відео побиття 12-річної дівчини виклали в інтернет

"Але ж вона ржачно заревіла" - відео побиття 12-річної дівчини виклали в інтернет
На Волині біля школи 15-річна школярка побила 12-річну дівчину. Фото - скріншот

У селі Вербка Ковельського району на Волині біля школи 15-річна школярка побила 12-річну дівчину.

Подруга нападниці знімала все на відео, яке виклала в Instagram під ніком rab4uk.491. На кадрах видно, як дівчина завдає декілька ударів суперниці. А коли та падає – добиває кулаком, тоді як жертва кричить. За бійкою спостерігали ще декілька осіб.

"Ти виграла, моє ж ти золотце. Але вона ржачно в кінці заревіла", – залишає коментар до відео з бійкою його авторка та позначає особу, яка била дівчину. Це користувачка соцмережі Instagram із нікнеймом 6_black_jack_6, повідомляють "Волинські новини".

Із соцмережі стає відомо, що дівчину звати Тетяна. Вона займається тверком, має чимало провокативних фото. У профілі є коментарі та повідомлення з нецензурною лексикою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-класник ударив ножем 9-класника

Заступник директора з навчально-виховної роботи НВК села Вербка Світлана Герез підтвердила, що інцидент трапився поблизу навчального закладу. Проте зазначила, що в позаурочний час. За її словами, 12-річна постраждала – учениця їхньої школи.

Інша учасниця бійки навчається в школі №7 міста Ковель. Директор навчального закладу Валерій Кубай зазначає, що ситуація неоднозначна. Адже дівчата, які брали участь у бійці, були подругами. Мовляв, через особисті обставини між ними трапилась сварка. Аби вирішити конфлікт, вони зустрілися в позаурочний час, проте розмова переросла в бійку.

Попередньо відомо, що до поліції батьки дівчат не звертались.

У Хмельницькому п'ятеро старшокласниць навчально-виховного об`єднання №28 влаштували "розбірки" із 15-річною ученицею ліцею №15.

Зараз ви читаєте новину «"Але ж вона ржачно заревіла" - відео побиття 12-річної дівчини виклали в інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути