Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2020 08:27

Акула пошматувала українських туристів у Єгипті: нові подробиці

Акула пошматувала українських туристів у Єгипті: нові подробиці
У Єгипті під час підводного плавання з трубкою від нападу акули серйозно постраждала українська сім'я. Фото: pixabay.com

Постраждалі від нападу акули українські туристи в єгипетському Шарм-ель-Шейху знали про заборону підводного купання та придбали послугу у третіх осіб.

Подія трапилася на території заповідника "Рас Мохаммед", де зупинка екскурсійних яхт заборонена починаючи з 1 листопада 2019 року, повідомляє пресслужба туроператора.

"Спочатку туристи звернулися до гіда в готелі з придбання такої екскурсії. Їм відмовили і попередили, що уряд Єгипту заборонив дайвінг з плавальних засобів. Після цього туристи вирішили придбати таку послугу у третіх осіб поза готелем, в якому відпочивали", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акули пошматували футболіста

На даний момент постраждалі перебувають у лікарні: українка отримала глибокі рани від укусів. ЇЇ 12-річний син втратив частину руки нижче ліктя, їх обох вже прооперували. Травми також отримав інструктор, який проводив екскурсію.

Зазначається, що туристична страховка не покриє вартість лікування. Так як заняття підводним плаванням відноситься до винятків зі страхових випадків.

"Як тільки з'явиться нова інформація, ми зможемо повідомити деталі про стан постраждалих. Зі свого боку готові надати підтримку постраждалим для їх повернення в Україну, як тільки на це дадуть дозвіл лікарі", – зазначив туроператор.

У Єгипті під час сноркелінгу (підводне плавання з трубкою, - Gazeta.ua ) на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала українська сім'я. 12-річний хлопчик досі в реанімації, він переніс одну операцію, завтра друга, поранену руку врятувати не вдалося, повідомляло Державне агентство розвитку туризму України. Уряд Єгипту взяв на себе лікування. Надають всю необхідну медичну допомогу. Посольство України на зв'язку з рідними потерпілих.

Зараз ви читаєте новину «Акула пошматувала українських туристів у Єгипті: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути