четвер, 28 травня 2015 13:11

Активність бойовиків упала. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 28 травня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 27 травня
Ситуація на Донбасі. 26 травня

 Учора активність противника значно знизилася, кількість фактів порушення режиму тиші з боку бойовиків зменшилася більш ніж у півтора-два рази.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"На Маріупольському напрямку бойовики здійснили кілька обстрілів наших позицій із мінометів та 122-міліметрових гармат у районі селищ Миколаївка та Широкине.

На Донецькому напрямку значно покращилася обстановка в районі аеропорту. Фактів застосування важких озброєнь незаконними збройними формуваннями на цій ділянці нашої оборони за минулу добу не зафіксовано. Натомість періодичні перестрілки спостерігалися на південь від Донецька у Мар'їнському районі та на північ, зокрема неспокійно було у селищі Лозове неподалік Світлодарська.

На Луганському напрямку противник вів вогонь на широкій ділянці фронту: від Попасної до міста Щастя. Зокрема, у ході боїв у селищі Кримське ворог вів вогонь по наших позиціях із БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а по околицях Попасної завдав артилерійський удар зі 122-міліметрових гармат. Внаслідок цього удару загинула жінка. Через ворожий вогонь була також пошкоджена і частково зупинила роботу Луганська ТЕС у місті Щастя. Наразі її роботу відновлено", - розповів Лисенко.

Він також додав, що протягом доби в зоні антитерористичної операції у небі було зафіксовано прольоти 3 БПЛА.

Зараз ви читаєте новину «Активність бойовиків упала. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути