субота, 13 червня 2015 19:33

Активність бойовиків найвища за останній місяць – прес-центр АТО

Активність бойовиків найвища за останній місяць – прес-центр АТО
Фото: Прес-центр АТО

У зоні проведення антитерористичної операції за день бойовики 65 раз обстріляли позиції сил АТО. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

"Так, впродовж сьогоднішнього дня в зоні проведення АТО бойовики російсько-терористичних бандформувань 65 разів обстрілювали позиції українських військ. Найскладнішою ситуація залишається поблизу Донецька. З самого ранку бойовики продовжили обстрілювати Піски, Водяне, Мар'їнку, Красногоровку, Опитне. Для здійснення своїх злочинів бандити використовували практично усе наявне в них озброєння, в тому числі заборонені 120-мм міномети та 122-мм гаубиці", - йдеться у повідомленні.

П'ять разів з танків, озброєння бойових машин та артилерійських систем калібру 122 мм бандити гатили по хатах в н.п. Опитне. Завдали шкоди й житловим кварталам Водяного.

"Після нетривалого затишшя знову сьогодні було гаряче в районі Маріуполя. 8 разів позиції наших воїнів в Широкиному були обстріляні бойовиками з мінометів та гаубиць калібру більше 100 мм, гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганщині ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм по Щастю, Кримському, н.п. Болотная", - пише штаб.

В свою чергу в прес-центрі запевняють, що підрозділи сил АТО активно нарощують свої бойові спроможності для відбиття можливих спроб прориву лінії оборони та захоплення української території.

Як передав канал "112" бойовики "ДНР" у свою чергу заявили, що сили АТО зробили 100 обстрілів за минулу добу.

У той же час спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) закликають обидві сторони конфлікту на Донбасі зупинити вогонь і відвести озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Активність бойовиків найвища за останній місяць – прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути