Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2022 09:59

Якщо надворі похолодає, мораль окупантів буде на рівні ціни рубля - Маркус

Чим нижча температура повітря, тим складніше виконувати роботу Збройним силам України. Але там, де захисникам України важко, російські солдати будуть просто замерзати до смерті.

Про це на своїх сторінках у соцмережах написав діючий військовий ЗСУ, ветеран АТО, і скромний автор книжки "Сліди на дорозі" Валерій Маркус.

Автор: t.me/ananiev93
  Зниження температури повітря працює на ЗСУ - Валерій Маркус
Зниження температури повітря працює на ЗСУ - Валерій Маркус

"У холод воювати непросто. Особливо вночі. Але. Я не хочу щоб ставало тепліше, я хочу, щоб з -10° температура впала до -20°. Так, нам холодно, але там де нам просто важко, ці п@скуди будуть замерзати до смерті.

Ми на своїй землі, і захищаємо своє, наша мораль від холоду не впаде, ми вдома. А ці істоти - окупанти, і вони це розуміють. Якщо навіть окремий окупант не замерзне до смерті, мораль його буде на рівні ціни рубля", - йдеться у дописі.

За словами Маркуса, наслідком похолодання буде те, що російський окупант буде менш натхненно копати, зайвий раз не почистить зброю, не перевірить техніку, повільніше буде рухатись і, як наслідок, стане "двохсотим".

"Для нас холод - це важко. Для них холод – смертельно", - резюмував військовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: +200 мертвих російських солдатів за добу – Генштаб показав роботу ЗСУ

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну загальні бойові втрати противника зростають фактично щодня. За минулу добу до свіжої статистики додались приблизно 200 окупантів. Цифра ліквідованих військових РФ виросла до 14 200. Середня швидкість помирання російських солдатів на українській землі становить 8 осіб за годину.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Якщо надворі похолодає, мораль окупантів буде на рівні ціни рубля - Маркус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути