понеділок, 15 березня 2021 07:22

Як вийшли на підозрюваного в убивстві 7-річної Марії Борисової: відео

Як вийшли на підозрюваного в убивстві 7-річної Марії Борисової: відео
У Щасливому на Херсонщині затримали 52-річного підозрюваного у викраденні, зґвалтуванні та вбивстві односелиці 7-річної Марії Борисової. Фото: скріншот із відео

14 березня арештували 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової із Щасливого Олешківського району на Херсонщині.

На нього вказували всі докази. А в день, коли ховали дівчинку, підозрюваного знайшли вдома з порізаними венами. Таку інформацію підтвердив голова Нацполіції Ігор Клименко.

"Відразу було зрозуміло, що тіло підкинув хтось із місцевих. Бо закинуту недобудову перевіряли не один раз. У колі підозрюваних опинилися всі без винятку мешканці села. Слідчі та оперативники опитали всіх, десятки людей пройшли через детектор брехні. І от після безупинних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили ймовірного вбивцю та ґвалтівника. Щоби його "взяти", потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз. Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекали: підозрюваний лежав із порізаними венами", - розповів Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень тому викрали 7-річну Марію Борисову: що нового в справі та як живе село

Додав, що чоловік ймовірно хотів вкоротити віку, аби уникнути покарання. Але йому не вдалося.

"Не буде цього! Врятували цього недочоловіка, щоб він відповів за свої вчинки.", - підсумував Клименко.

7-річна Марія Борисова зникла 7 березня. Того дня гралася з сусідськими дітьми та старшим 10-річним братом. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту близько 17.30. Туди бігала, аби зустріти тата з роботи. Він мав привезти їй подарунок до 8 Березня. Ніхто з дітей не помітив, у який момент зникла дівчинка. Тіло знайшли 11 березня у недобудові неподалік будинку, де жила дівчинка. Була зґвалтована й задушена у день зникнення, за висновками експертів.

Зараз ви читаєте новину «Як вийшли на підозрюваного в убивстві 7-річної Марії Борисової: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути