пʼятниця, 01 квітня 2016 12:25

Адвокта Юрія Грабовського поховають 2 квітня

Адвокта Юрія Грабовського поховають 2 квітня

Сестра адвоката Юрія Грабовського, а також його лікар, підтвердили, що виявлене в Черкаській області тіло належить 44-річному Юрію Грабовському.

"Процедуру проводила сестра убитого адвоката, Ольга. Вона вранці прибула в Україну з Ізраїлу. На жаль, підтвердилося, що це наш колега і друг Юрій Грабовський", – повідомив товариш загиблого, адвокат Ігор Черезов.

Похорон відбудеться в суботу, 2 квітня, на Лісовому кладовищі в Києві. Відспівування пройде в Трапезній церкві Києво-Печерської Лаври.

Нагадаємо, адвокат Юрій Грабовський зник 5 березня в Одесі. 25 березня його знайшли мертвим на Черкащині. Чоловіка побили, а потім застрелили.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що підозрювані в організації зникнення та убивстві адвоката російського спецназівця Олександра Александрова Юрія Грабовського заарештовані, ведеться слідство.

29 березня Матіос оприлюднив відео Грабовського перед вбивством, в якому він обіцяє відмовитися захищати російського ГРУшника Олександра Александрова.

Зараз ви читаєте новину «Адвокта Юрія Грабовського поховають 2 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути