пʼятниця, 08 травня 2020 09:53

"Я просто хочу померти" - оприлюднили передсмертну переписку 14-річної дівчини

"Я просто хочу померти" - оприлюднили передсмертну переписку 14-річної дівчини
На Одещині знайшли мертвою зниклу 14-річну Аліну Недову із села Роксолани Овідіопольського району. Фото: od.npu.gov.ua

7 травня на березі Дністровського лиману, біля села Роксолани Овідіопольського району на Одещині, знайшли мертвою 14-річну Аліну Недову. Дівчина зникла напередодні. Попередньо – вкоротила собі віку, стрибнувши з обриву.

Дівчину могли довести до самогубства, пише місцеве видання "Альтернатива.Орг", посилаючись на листування Аліни із подругою. Остання надала його журналістам.

За місяць до трагедії Аліна писала, що вона просто хоче померти, оскільки нікому не потрібна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель зниклої 14-річної дівчини: нові подробиці

Передаємо повний текст листування

"Вони все життя, постійно кричать на мене і кажуть, що я жахлива донька, дурепа, ідіотка. Вони, коли я щось не зроблю, що вони просять, починають кричати і іноді бити. Тато вже не б'є, а мама б'є і кричить. Тато дуже сильно кричить. Вони постійно говорять, що я у всьому винна ... хоч я нічого не робила ...
Одного разу, минулого літа 2019 року, по п'яні (вони завжди п'ють, коли вдома), почали кричати на мене, що я невдячна донька. Потім мама взяла ножиці і відрізала мені волосся ... потім тато відрізав мені волосся. І тепер я ходжу з такою зачіскою. Але це ще не все!!!
Того літа вони знову напилися і запросили друзів, а потім, коли гості пішли спати, то вони ще пили (батьки). Максим (брат) спав і я спала, але потім прийшов тато ... він ліг, почав до мене лізти. Я прокинулася і почала говорити татові, щоб він відстав. Але він не слухав. І потім почав знімати з мене труси ... Потім він встав і навис наді мною, я всіляко намагалася щось кричати, але у мене в горлі щось заважало, якийсь клубок ... А потім я відчула щось мокре ... (я була на краю ліжка і тому я спеціально впала) і потім пішла до мами на кухню в сльозах, тому що мені було страшно ... я прийшла розповіла мамі що трапилося і вона сказала: "Ну і що?"
Після цього мої стосунки з батьками не змінилися ... Єдине вони не пам'ятають цього і кажуть, що я брешу! А сказати іншим я не можу! Я намагалася, але мої батьки, як тільки хтось поруч, починають вдавати, що люблять мене і те, що їхня улюблениця. І тому мені ніхто не вірить.
Я просто хочу померти! Нікому не заважати! Всім буде краще! Ну кому я потрібна? Тобі? Батькам, які мене не люблять? Однокласникам, для яких я тягар? Кому ?! Нікому!".

Аліна Недова зникла 6 травня – пішла з дому та не повернулася. Зовнішніх ознак насилля на її тілі не виявили. Родина, в якій виховувалася дівчинка, в поле зору поліцейських не потрапляла. За місцем мешкання характеризується позитивно.

Зараз ви читаєте новину «"Я просто хочу померти" - оприлюднили передсмертну переписку 14-річної дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути