вівторок, 18 грудня 2012 16:24

"Я на 100% переконаний, що за смертю судді Зубкова стоїть приватна фірма" — Павліченко

"Я на 100% переконаний, що за смертю судді Зубкова стоїть приватна фірма" — Павліченко
Фото: glavcom.ua

Дмитро Павліченко, засуджений на довічне ув'язнення за вбивство судді Сергія Зубкова підозрює, що до вбивства судді є причетною іноземна фірма, яка виселила його та його сім'ю з власної квартири. Про це він розповів в інтерв'ю "Газеті по-українськи".

Фірма, через судовий позов якої виселили з квартири родину Павліченків, займалась скуповуванням житлових квартир у центрі Києва та переобладнанням їх під офіси. Потім ці квартири вона здавала в оренду через посередницькі фірми, через що не заплатила податків більше ніж на 1 мільярд гривень. На сьогодні вони вже скупили близько 30 тисяч квадратних метрів у центрі міста.

"З цього приводу, я не одноразово звертався до податкової служби, яка мене проінформувала, що фірму "Гоойоорд Б. В." оштрафована на 53 тисячі гривень, та виказала мені свою подяку. В нашому будинку по вулиці Б. Хмельницького 33/34 "Гоойоорд Б. В." скупила 10 із 27 квартир. За мою відмову продавати нашу квартиру фірмачі влаштували шалений пресинг, так на мене було скоєні п'ять замахів на життя, сфальсифіковано п'ять кримінальних справ в тому числі і остання. Я на 100% переконаний, що за смертю судді Сергія Зубкова стоять саме "Гоойоорд Б. В.", — розповідає засуджений.

2 жовтня 2012 року Дмитро Павліченко та його син Сергій були засуджені за вбивство судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова до довічного ув'язнення і 13 років в'язниці відповідно. Суддю вбили у власному будинку торік у березні.

Повне інтерв'ю з Дмитром Павліченком читайте 21 грудня, у номері "Газети по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «"Я на 100% переконаний, що за смертю судді Зубкова стоїть приватна фірма" — Павліченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути