субота, 18 березня 2017 00:58

8-річний хлопчик отруївся самогоном

8-річний хлопчик отруївся самогоном
segodnya.ua

У селі Блистова Новгород-Сіверського району Чернігівщини 8-річний хлопчик отруївся самогоном. Непритомну дитину забрала "швидка".

Про це повідомляє ЧЕline.

"Четверо місцевих хлопчаків (другокласник, третьокласник і двоє п'ятикласників влаштувати бенкет. Взяли сала та пляшку самогону. Після частувань 8-річній дитині стало зле. Школяр втратив свідомість. До тями його привели у районній лікарні. Хлопчикові промили шлунок, зранку відпустили додому. Школярі не зізнаються, де взяли алкогольний напій. Це мають з'ясувати правоохоронці. Зі слів сільського голови, усі четверо - з хороших сімей. У школі вчаться добре. Єдине, потерпілий трохи відстає від шкільної програми. Його мати іноді зазирає до чарки", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина наковталася пігулок і померла

На Донеччині дві 9-класниці отруїлися базарним портвейном. Дівчат знайшли непритомними у снігових заметах. Їх госпіталізували до дитячої реанімації. Діагноз - побутова алкогольна інтоксикація. Зі слів правоохоронців, дівчата вживали спиртне разом із двоюрідним братом однієї з них. Портвейн хлопець купив на місцевому ринку. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «8-річний хлопчик отруївся самогоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути