Ексклюзиви
четвер, 10 червня 2021 10:18

8-річного хлопчика задушили заради помсти

8-річного хлопчика задушили заради помсти
У місті Покров Дніпропетровської області знайшли мертвим 8-річного Ібрагіма Огли 8 червня. Зник під час прогулянки 2 числа. Хлопчика задушив залицяльник матері. Фото: 34.ua

У Покрові на Дніпропетровщині триває слідство в справі про загибель 8-річного Ібрагіма Огли. Його знайшли мертвим у колекторі неподалік від дому. Був засипаний сміттям.

Мати звернулася за допомогою до поліції лише за чотири дні, розповіла Gazeta.ua начальник відділу комунікації обласної поліції Анна Старчевська.

"За словами матері, хлопчик зник за чотири дні до того, як вона звернулася по допомогу до поліції. Ми володіємо інформацією, що мати зловживає алкоголем. Можливо, це і є причиною того, що вона звернулася до поліції згодом. Приятелі хлопчика говорили про те, що вони його бачили", - розповіла Старчевська.

Хлопчика задушили, встановили експерти. Підозрюваний - 32-річний залицяльник матері, повідомили в департаменті карного розшуку Нацполіції.

"Страшна смерть, хлопчика задушили. Ми відновили послідовність подій та мотиви, які самі по собі вражають своєю жорстокістю. 3алицяльник горе-матері під час чергового застілля образився на її відмову в інтимній близькості. Через деякий час нелюд, ймовірно з метою помсти, заманив дитя до занедбаної будівлі та задушив голими руками. Після скоєного цинічно скинув мертве тіло в каналізацію", - розповіли оперативники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть 8-річного хлопчика в колекторі: що розповіли про сім'ю

Ібрагім навчався в першому класі школи №9. Мав проблеми з дикцією та поведінкою. Проте уроки не пропускав, розповіла директорка Валентина Туліна.

"Жодних скандалів за участі Ібрагіма не було. Навпаки, хлопець навчався старанно, уроки не пропускав. Його виховувала мати, щодо нього зазначена одиначкою. Жінка ромської національності. Проте родина занепокоєння не викликала", - розповіла Валентина Миколаївна.

Про матір відомо, що їй 33 роки. Кілька днів до трагедії та після вдома її не бачили. Сусіди кажуть, живе в іншому районі в нового співмешканця.

Похороном хлопчика займається міська рада.

У Покрові Дніпропетровської області знайшли мертвим зниклого 8-річного Огли Ібрагіма Андрійовича 8 червня. Кінолог зі службовим собакою виявив тіло хлопчика в каналізаційному колекторі неподалік від його дому. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції 6 червня. Мати розповіла, що син пішов гуляти на дитячий майданчик ще 2 червня о 12:00 і не повернувся.

Зараз ви читаєте новину «8-річного хлопчика задушили заради помсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути