Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2012 14:44

87-річну мешканку Миколаївщини згвалтував власний п'яний онук

87-річну мешканку Миколаївщини згвалтував власний п'яний онук

У Миколаївській області правоохоронці затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння згвалтував свою бабусю, пише УНН.

14 січня 2012 року до чергової частини Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області звернулася місцева мешканка із заявою про те, що її 30-річний син зґвалтував її 87-річну матір.

Заявниця має двох синів, які вже раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, менший – за скоєння крадіжки, а старший відбував термін ув'язнення за пограбування. Сини не мали постійного заробітку, і перебували на повному утримуванні своїх матері та бабусі, яка також мешкала з ними в одній квартирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму грибник-рецидивіст побив, пограбував і згвалтував інваліда

Того дня старший син і пенсіонерка зосталися вдома удвох, між ними спалахнула сварка. Бабуся почала докоряти онуку, що він не хоче шукати роботу й не хоче взагалі змінювати своє життя. Тридцятирічний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, закривши рота своїй бабусі, зґвалтував її в неприродній спосіб, після чого пішов геть із дому.

Через півгодини повернулася з роботи дочка старенької, яка відразу зателефонувала до міськвідділу ОВС.

Коли співробітники слідчо-оперативної групи міліції були вдома у потерпілої та опитували жінок про те, як саме відбувалися події, злодій зателефонував до своєї матері й запитав, чи дасть вона йому грошей, бо йому потрібно терміново поїхати в іншу область, на що та відповіла згодою та сказала, що він може просто зараз прийти за необхідною йому сумою. Чоловік прийшов досить швидко, а там на нього вже чекали правоохоронці.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ч.1 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України.

Зараз ви читаєте новину «87-річну мешканку Миколаївщини згвалтував власний п'яний онук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути