середа, 15 січня 2014 17:00

82-річний Микола Леванчук загинув у квартирі через сусідів-алкоголіків

82-річний Микола Леванчук загинув у квартирі через сусідів-алкоголіків
Фото: poltava.ua

У місті Тульчин Вінницької області 12 січня під час пожежі загинуло двоє людей. Третій потерпілий отримав термічні опіки обличчя та шиї.

"Пожежа трапилася о сьомій ранку у 8-квартирному будинку по вулиці Брацлавській. Господині квартири на той момент вдома не було. Її гості, 32-річний Федір Саковський та 37-річна Оксана Вергелес спали. Під диван поклали електроплитку, щоб тепліше було. Від того й виникла пожежа. Жінка спала на краю дивана, певно була в стані алкогольного сп'яніння, не відчула запаху диму, загорілася. Так і померла. Чоловік спав ближче до вікна, встиг прокинутися, вибив шибку та вискочив на вулицю. Місцеві кажуть, що в цій квартирі був притон. Там завжди збиралися підозрілі компанії та розпивали міцні напої до ранку", - розповідають у міліції.

Внаслідок пожежі загинув також 82-річний Микола Леванчук, який мешкав у квартирі на другому поверсі. В будинку дерев'яне перекриття, через яке проникав чадний газ, коли почалася пожежа. Дід жив сам, не відчувши запаху диму, помер уві сні.

Зараз ви читаєте новину «82-річний Микола Леванчук загинув у квартирі через сусідів-алкоголіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути