четвер, 03 травня 2012 22:30

67-річний житель Коломиї загинув від саморобної вибухівки

67-річний житель Коломиї загинув від саморобної вибухівки
За попередніми висновками, саморобний вибуховий пристрій спрацював у руках померлого. Фото: newsmarket.com.ua

В Івано-Франківській області через вибух саморобного вибухового пристрою 3 травня загинув 67-річний житель міста Коломиї.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області, у четвер, близько 17:00, в Коломийський райвідділ міліції зателефонував житель Коломиї і повідомив про те, що на околиці міста біля річки Прут він виявив тіло невідомого чоловіка з травмами рук і живота.

На місце події виїхали оперативно-слідчі групи райвідділу та облуправління МВС, експерти-криміналісти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, судово-медичний експерт, керівництво обласного УМВС та прокуратури.

Під час обстеження місцевості, на якій розташовані городи громадян, встановлено, що смерть чоловіка настала через нещасний випадок від вибуху саморобного вибухового пристрою. За попередніми висновками, саморобний вибуховий пристрій спрацював у руках померлого.

За цим фактом проводять перевірку, встановлюють усі обставини, які призвели до нещасного випадку зі смертельним результатом.

Зараз ви читаєте новину «67-річний житель Коломиї загинув від саморобної вибухівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути