неділя, 29 квітня 2012 19:51

5 людей загинуло, 9 травмованих - ДТП автобуса й легковика в Криму

5 людей загинуло, 9 травмованих - ДТП автобуса й легковика в Криму
Рятувальникам довелося застосовувати гідравлічні інструменти, щоб вирізати тіла загиблих з понівеченого автомобіля. Фото: news2000.com.ua

У Криму в результаті зіткнення легкового автомобіля Хюндай Акцент (Hyundai Accent) із автобусом Еталон, який виконував рейс Сімферополь-Керч, 5 осіб загинули і 9 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомив помічник начальника Головного управління МНС у Криму Володимир Іванов, у неділю, 29 квітня, в 15:10 в МНС надійшло повідомлення про те, що сталося зіткнення автомобілів за 3 км від села Донське.

Автомобіль Хюндай севастопольської реєстрації, в ньому знаходилося 5 осіб, із них 3 жінки і двоє чоловіків віком до 33 років, зіткнувся з рейсовим автобусом, в якому знаходилося 22 пасажири і водій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 людини загинули внаслідок ДТП в Житомирській області

У результаті зіткнення загинули всі 5 пасажирів легкового автомобіля, 9 пасажирів автобуса отримали травми. Із них 4 були доставлені в Білогірську районну лікарню, 5 до Сімферополя.

Після надання допомоги в лікарнях залишилися 4 людини: 3 в Білогірській і 1 в Сімферополі, решті призначено амбулаторне лікування.

Двом відділенням рятувальників на місці події довелося застосовувати гідравлічні інструменти, щоб вирізати тіла загиблих з понівеченого автомобіля.

Вдалося встановити особу загиблого 16-річного підлітка. Особи інших встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «5 людей загинуло, 9 травмованих - ДТП автобуса й легковика в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути