субота, 30 травня 2020 06:25

38-річна жінка "гуляла" з головою доньки в пакеті

38-річна жінка "гуляла" з головою доньки в пакеті
У вбивстві та обезголовленні 13-річної Христини П'янової підозрюють її матір. Фото: facebook.com/Кристина Пьянова

Місяць тому, 30 квітня, в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалася втекти, розмахувала ножем. У пакеті була людська голова.

За дві години з'ясувалося, що жінку звати Тетяна П'янова, їй 38 років. Мешкає в селі Подвірки Дергачівського району. А голова в пакеті належить її доньці 13-річній Христині. Її обезголовлене тіло знайшов у будинку дядько і зателефонував у поліцію.

Жінка перебуває під вартою без права на заставу. І залишається єдиною підозрюваною. Зі слідством вона не співпрацює, не дає жодних свідчень, відмовляється підписувати документи, а також просить судити її згідно Божого суду, розповів прокурор у справі Євген Соколов.

"В даний момент підозру про вчинення злочину повідомлено одній людині - саме громадянці П'яновій, матері вбитої дівчинки. Слідство встановлює всі обставини події. Є докази, що саме вона вчинила цей злочин", - каже прокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віддала ікони і затулила дзеркала: обезголовлення 13-річної дівчини обростає новими подробицями

Жінці призначили судово-психіатричну експертизу. Вона відбуватиметься у Дніпрі, бо у Харкові діють обмеження у зв'язку з карантином. Визначати осудність Тетяни П'янової можуть вже наступного тижня, додали в прокуратурі.

"Експертизу проведуть у Дніпрі через те, що це найближче до Харкова місто, де проводиться стаціонарна судово-медична експертиза", - розповів прессекретар прокурора Харківської області Дмитро Чубенко.

Теятна П'янова з донькою та двома братами мешкала у батьківському будинку. Один із братів – глухонімий. Інший переконує, що нічого у вечір трагедії не чув, бо міцно спав.

13-річна Христина П'янова із села Подвірки Дергачівського району на Харківщини померла від втрати крові внаслідок множинних колото-різаних ран. На тілі та голові дитини нарахували щонайменше 75 ножових пошкоджень.

Зараз ви читаєте новину «38-річна жінка "гуляла" з головою доньки в пакеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути