середа, 12 лютого 2020 19:25

33-річну жінку знайшли вбитою. Її пораненого чоловіка вдалося врятувати

33-річну жінку знайшли вбитою. Її пораненого чоловіка вдалося врятувати
У Черкасах 40-річного чоловіка підозрюють у вбивстві 33-річної річної дружини. Після чого намагався вкоротити віку собі. Фото - viche.ck.ua

У Ватутіному на Черкащині сусіди знайшли зарізаною у власній квартирі 33-річну Людмилу Ткачук. Її чоловік 40-річний Михайло із перерізаним горлом був поряд із квартирою. Його доправили до лікарні.

Жінка працювала медсестрою в Катеринополі. Чоловік – заготовачем. Квартиру на 3-му поверсі купили нещодавно. До того винаймали в цьому ж будинку. Того вечора ніхто не чув ні звуків боротьби, ні криків, пишуть "Вісті Черкащини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік під час сварки вбив дружину та застрелився сам

Жінка, яка викликала поліцію, у вечір перед трагедією почула лише, як у двері, попри справний дзвінок, гучно стукав чоловік померлої. За словами знайомих пари, останнім часом вони багато сварилися. Це підтверджує й сестра покійної Світлана Тимчук.

Правоохоронці розглядають нанесення ран один одному під час сварки, як основну версію. За іншою, чоловік нібито перерізав артерію дружині й хотів покінчити життя самогубством.

"Оперативна група, яка виїжджала на місце, виявила жінку без ознак життя. Чоловік був у тяжкому стані. Встановлено, що саме він наніс тілесні ушкодження", - каже речник ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство та самогубство під Одесою: показали кадри з місця злочину

Чоловіка рятували у районній лікарні, звідки доправили до обласної.

"Пацієнта до нас доставили з проникаючим пораненням гортані. Загрози життю немає. Ми його зашили й відправили в Черкаси. Великої втрати крові чоловік не мав. Йому пощастило, що не зачепив сонну артерію. Інакше б його в нас не було. Жінка померла на місці", - розповів головний лікар Звенигородської ЦРЛ Вардан Айрапетян.

У Черкасах Михайлу Ткачуку мають зробити пластичну операцію на гортані. Скільки він лікуватиметься, поки невідомо.

Людмилу Ткачук поховають 13 лютого у Катеринополі. У неї залишився 14-річний син від першого шлюбу. На момент убивства матері був у своєї бабусі.

У одному з сіл Снігурівського району на Миколаївщині знайшли мертвими 40-річного чоловіка і його 35-річну співмешканку. Тіло жінки із численними слідами побиття виявили в будинку. Чоловіка – в зашморгу у дворі. Поліцейські підозрюють вбивство та самогубств.

Зараз ви читаєте новину «33-річну жінку знайшли вбитою. Її пораненого чоловіка вдалося врятувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути