вівторок, 25 вересня 2018 08:12

30 ножових: пасажир жорстоко розправився з водієм таксі

30 ножових: пасажир жорстоко розправився з водієм таксі
Водія таксі жорстоко вбив 19-річний пасажир. Під час обшуку в нього вдома знайшли ніж зі слідами крові потерпілого. Фото - npu.gov.ua

На Київщині затримали 19-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві водія таксі у с. Петропавлівська Борщагівка вранці 21 вересня.

19-річний пасажир наніс водієві таксі 30 колото-різаних ран. Убив з корисливих мотивів, повідомили у прес-службі поліції області.

"Правоохоронці затримали 19 -річного пасажира, який з корисливих мотивів наніс 30 колото-різаних ран таксисту та викинув його на дорогу. Як з'ясувалося, водій підібрав пасажира в районі "Академмістечко" не по замовленню. Під час обшуку вдома у підозрюваного виявили та вилучили речовий доказ - ніж зі слідами крові таксиста", - розповіли у поліції.

Потерпілого знайшов місцевий житель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погрожував пістолетом: таксист зґвалтував дівчину

"40-річного потерпілого іноземця, який проживав та працював у столиці таксистом, виявив місцевий житель. У його припарковане авто врізався зловмисник на викраденому Mercedes та втік. Потерпілий помер у "швидкій" внаслідок отриманих множинних ножових поранень", - додали правоохоронці.

До обрання міри запобіжного заходу затриманий перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

У селі Піщанка Красноградського району Харківщини раніше судимий 30-річний чоловік зарізав таксиста. Водія поклав на заднє сидіння. Сам сів за кермо і поїхав у напрямку Дніпропетровської області. Дорогою не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. Після чого покинув машину із тілом загиблого і кинувся навтьоки.

Зараз ви читаєте новину «30 ножових: пасажир жорстоко розправився з водієм таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути