середа, 01 травня 2019 17:11

2-річну вихованку інтернату прив'язали до стільця

2-річну вихованку інтернату прив'язали до стільця
У Центрі соціальної підтримки дітей "Довіра" у Дніпрі 2-річну дівчинку прив'язали до стільця. Фото - Інформатор

У Центрі соціальної підтримки дітей "Довіра" на вулиці Тополиній у Дніпрі 2-річну дівчинку прив'язали до стільця. Вихователі пояснили цей вчинок педагогічними заходами.

Подія трапилася 30 квітня близько 17:20 на очах у відвідувача Євгена. Чоловік прийшов до установи провідати дитину, над якою оформляє опікунство. У сусідній групі побачив маленьку дівчинку, прив'язану шарфом до стільця. Чоловік відразу ж запитав вихователя групи, що відбувається. На це йому відповіли, що дівчинка заважала педагогам, і її покарали за погану поведінку, передає Інформатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У приватному садку вихователька била та принижувала дітей: оприлюднили відео

За словами Євгена, він намагався донести виховательці, що це звірячі методи, і так не можна чинити з дітьми. Однак у жінки це не викликало докорів сумління. Коли чоловік спробував зняти випадок на телефон, педагоги завадили це зробити.

Чоловік викликав на місце патрульних, а ті, в свою чергу, — ювенальну превенцію. Попередньо, дитина не отримала жодних тілесних ушкоджень. Правоохоронці прийняли заяву за даним фактом і встановлюватимуть усі подробиці.

Директор одного з інтернатів на Житомирщині експлуатував вихованців із відхиленнями у психічному та фізичному розвитку. До своєї незаконної діяльності залучив доньку і зятя, які також працювали в інтернаті.

Зараз ви читаєте новину «2-річну вихованку інтернату прив'язали до стільця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути