неділя, 05 січня 2020 10:38

29-річного чоловіка знайшли в будинку у калюжі крові. Рідні підозрюють вбивство

Автор: надане Оленою Кушнір
  У селищі Знам’янка-2 на Кіровоградщині знайшли мертвим 29-річного Володимира Кундиловського.  Рідні підозрюють убивство
У селищі Знам’янка-2 на Кіровоградщині знайшли мертвим 29-річного Володимира Кундиловського. Рідні підозрюють убивство

У селищі Знам'янка-2 на Кіровоградщині знайшли мертвим 29-річного Володимира Кундиловського. Тіло виявила в будинку сусідка вдень 1 січня. До того чоловік два доби не відповідав на телефонні дзвінки.

Володимир лежав на підлозі у верхньому одязі та в шапці в калюжі крові. Опалення в будинку було ввімкнуте на повну. Поряд із тілом валялися розбита склянка, один із його мобільних телефонів та рамка із фотографією цивільної дружини. У поліції єдина версія – помер внаслідок нещасного випадку.

Рідні переконані - Володимира вбили, а після того зловмисник намагався "замести" сліди, розповіла кореспондентові Gazeta.ua сестра загиблого Олена Кушнір.

"Слідчі дуже халатно поставилися. В хаті навіть відбитки пальців не познімали. Тіло забрали на експертизу і тримали без холодильника, поки хабара не дали. Від чого помер брат – ми досі не знаємо. Коли почали писати і дзвонити скрізь – трохи зарухалися. Але експертний висновок так і не видали. То ще не був готовий, а потім різко – у них короткий день. На столі в кімнаті, де знайшли брата, стояла пляшка незрозумілої горілки. Розбиті чарки валялися, але мій брат не пив зі студентства. Ще, ми перевірили, з його карти 30 січня о 17.21 були переведені кошти – 700 грн. Отримувач – раніше судимий місцевий мешканець", - розповіла Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки загиблого 14-річного Дениса Чаленка готуються до ексгумації

Володимир родом із села Кричанівка Могилів-Подільського району на Вінниччині. Будинок у Знам'янці-2 дістався його цивільній дружині Ользі від батьків. Обоє працювали у Києві. Володимир системним адміністратором, Ольга – масажистом. Вона була на роботі, коли загинув чоловік.

Рідні звернулися до Державного бюро розслідувань. Наполягатимуть на проведенні повторної незалежної експертизи. Хочуть знайти причетних до смерті Володимира.

Тіло 40-річного Михайла Солонського із Павлограда на Дніпропетровщині ексгумували 17 грудня. На цьому наполягла дружина покійного. Переконана, її чоловіка вбили одним ударом у голову. Має відповідне відео та свідків, які це підтверджують. Експерти кажуть, помер від хронічної хвороби судин. А поліція не бере до уваги докази та покази свідків.

Зараз ви читаєте новину «29-річного чоловіка знайшли в будинку у калюжі крові. Рідні підозрюють вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути