Ексклюзиви
пʼятниця, 04 вересня 2020 07:25

29-річний чоловік помер під час затримання

29-річний чоловік помер під час затримання
У Миколаєві під час затримання працівниками поліції охорони помер 29-річний чоловік. Фото: tsn.ua

Увечері 3 вересня у Миколаєві під час затримання працівниками поліції охорони помер 29-річний чоловік.

Поліцейські прибули на вул. 1-ша Інгульська на виклик щодо "неадекватної поведінки та вчинення хуліганських дій". Зокрема, чоловік кидався цеглинами у перехожих. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Чоловік чинив правоохоронцям опір. І, аби заспокоїти хулігана, до нього були застосовані кайданки", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейську засудили за знущання над чоловіком

Коли затриманому стало зле, копи зняли кайданки та почали надавати допомогу. На місце події викликали "швидку", однак, медики констатували смерть.

"Діям працівників поліції охорони буде надана правова оцінка. У випадку виявлення неправомірних дій, слідство буде вести Державне бюро розслідувань", - йдеться в повідомленні.

Тіло померлого направили на експертизу, яка встановить, чи перебував померлий під дією будь-яких препаратів, та що стало причиною смерті.

У Миколаєві чоловік раптово помер після застосування до нього спецзасобів патрульними поліцейськими. Невідомий оголений чоловік чіплявся до подружжя, зачіпав жінку, вдарив чоловіка. Поліцейські, які прибули за викликом, знайшли чоловіка, оголеного до пояса, який вчиняв хуліганські дії. Було очевидно, що він перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Помітивши поліцейських, чоловік почав тікати, а потім став кидатися на них і чинити опір. Поліцейськими були застосовані спецзасоби: газовий балон та кайданки. Через кілька хвилин чоловікові стало погано. Патрульні зняли спецзасіб, почали надавати першу невідкладну допомогу та одразу викликали "швидку". Але врятувати життя чоловіка не вдалося

Зараз ви читаєте новину «29-річний чоловік помер під час затримання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути