пʼятниця, 17 лютого 2012 16:17

22-річний харків'янин ногами забив до смерті пенсіонера

22-річний харків'янин ногами забив до смерті пенсіонера

За інформацією прес-служби Головного управління МВСУ в Харківській області, трагедія сталася в місті Чугуїв.

22-річний хлопець часто пив, ніде не працював і періодично позичав гроші у друзів. Того вечора він вирішив зайняти грошей у місцевого 74-річного жителя. Хлопець прийшов до пенсіонера додому, став стукати у хвіртку і кликати чоловіка. Але його спроби виявилися марними. Тоді злочинець вирішив перелізти через паркан і увійти в будинок самостійно. Коли перед ним виявився пенсіонер, зловмисник повалив чоловіка на підлогу і почав бити ногами, поки жертва не перестала подавати ознак життя. Після цього хлопець взяв документи і банківську картку, зник з місця злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині цигани вбили охоронця заради металобрухту

Тіло пенсіонера на наступний день виявили сусіди і одразу повідомили в міліцію. У той же час правоохоронці звернулися за допомогою до банківських працівникыв і, подивившись відео з камер спостереження банкоматів, встановили особу злочинця.

Було порушено кримінальну справу за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) і за статтею 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Під час досудового слідства вина злочинця була повністю доведена.

Суд засудив хлопця до 10 років позбавленням волі з конфіскацією майна. Але, враховуючи статтю 71 Кримінального кодексу України, до вироку було приєднано покарання, яке в 2003 році злочинець відбув не до кінця і в підсумку хлопець отримав покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «22-річний харків'янин ногами забив до смерті пенсіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути