середа, 31 травня 2017 16:20

21 дитина та 5 дорослих отруїлися в дитсадку

21 дитина та 5 дорослих отруїлися в дитсадку
Діти почали скаржитися на погане самопочуття з 25 травня. Нині у лікарні - 21 дитина та 5 дорослих. У 4 дітей підтвердили діагноз "сальмонельоз" ФОТО: poradum.com

В одному з дитсадків міста Гола Пристань Херсонщини отруїлася 21 дитина та 5 дорослих. Поступати до лікарні вихованці почали з 25 травня.

Про це повідомляє "УНН".

"До Херсонської обласної інфекційної лікарні госпіталізували 21 дитину. На даний момент стан у 2 дітей важкий. Інші - у стані середньої тяжкості. У 4 дітей підтвердили діагноз "сальмонельоз". Окрім вихованців дитсадку госпіталізували п'ятьох дорослих. За словами батьків, на погане самопочуття діти почали скаржитись ще з 25 травня. Деяким стало погано через декілька днів. Багатьох нудило та підвищилась температура", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-річний хлопчик не приходить до тями після випитого бензину

Нині спеціалісти з'ясовують, що могло стати причиною масового отруєння дітей. У дитсадку зібрали проби. Заклад закрили на карантин.

На Харківщині четверо дітей отруїлися препаратом проти городнього шкідника. До лікарні потрапили дівчатка віком від 5 до 7 років. Правоохоронці з'ясували, що дві сестри та їхні подруги переплутали отруту із цукерками.

Зараз ви читаєте новину «21 дитина та 5 дорослих отруїлися в дитсадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути