Ексклюзиви
субота, 10 листопада 2018 16:05

200 кущів конопель та 10 кг подрібненого канабісу: у Києві викрили 2 нарколабораторії
7

Під час проведення обшуків поліцейські вилучили понад 10 кг подрібненого канабісу та близько 200 кущів конопель у горщиках.
Фото: Нацполіція
Під час проведення обшуків поліцейські вилучили понад 10 кг подрібненого канабісу та близько 200 кущів конопель у горщиках.
Вилучили марихуани на близько 2 млн грн.
Вилучили марихуани на близько 2 млн грн.
Під час проведення обшуків поліцейські вилучили понад 10 кг подрібненого канабісу та близько 200 кущів конопель у горщиках.

У Києві та Київській обл. виявили 2 спеціально обладнані нарколабораторії. Правопорушники вирощували марихуану методом "гідропоніки". Далі переробляли і фасували її.

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Києва вилучили марихуани на близько 2 млн грн. Затримали 4-х членів організованої злочинної групи, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Нарколабораторії були оснащені спеціальним світлом, приладами для підтримки необхідної вологості, температури і живлення рослин мінеральними добривами. Готові суцвіття канабісу правопорушники фасували для подальшої реалізації замовникам.

Під час проведення обшуків поліцейські вилучили понад 10 кг подрібненого канабісу та близько 200 кущів конопель у горщиках. За адресами проживання підозрюваних вилучили мисливський карабін, рушницю, пістолет і револьвер з ознаками переробки, гранату РГД-5, патрони, димові шашки. Їх направили на експертне дослідження.

Наркодилерами виявилися 4 людей віком від 28 до 53 років. Правопорушників затримали. Трьом злочинцям повідомили про підозру щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів. Обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка отримала довічне ув'язнення за перевезення наркотиків

Четвертому фігуранту повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, зберігання психотропних речовин без мети збуту. Він буде перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Крім цього, відкрито кримінальне провадження стосовно незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

У стамбульському аеропорту імені Мустафи Ататюрка поліція затримала двох жінок-наркокур'єрів, які ховали у валізах кокаїн. Одна з пасажирок виявилася українкою. Везла з Бразилії 2 кг наркотичної речовини.

Зараз ви читаєте новину «200 кущів конопель та 10 кг подрібненого канабісу: у Києві викрили 2 нарколабораторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути