пʼятниця, 26 листопада 2010 09:32

19-річна дівчина викинулася з балкона через знущання подруг

19-річна дівчина викинулася з балкона через знущання подруг

У Полтаві 19-річна дівчина викинулася з балкона, не витримавши знущань подруг.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомили у Центрі зі зв'язків із громадськістю Управління МВС у Полтавській області.

За даними ЦЗГ, днями біля одного з багатоповерхових будинків знайшли непритомну голу дівчину. На її тілі були тілесні ушкодження у вигляді неглибоких порізів, а також написи образливого характеру, зроблені лаком для нігтів.

У тяжкому стані з черепно-мозковою травмою, політравмою, у комі дівчина перебуває зараз у реанімаційному відділенні Полтавської обласної лікарні.

У ході слідства стали відомі причини події. З'ясувалося, що дві подруги потерпілої запідозрили її у крадіжках особистих речей. Вони стали знущатися з дівчини, а також кілька разів її побили.

Дівчина, щоб уникнути знущань, викинулася з четвертого поверху будинку.

Стосовно двох затриманих подруг потерпілою порушені кримінальні справи за статтями 120 (доведення до самогубства) і 127 (катування) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, напередодні у Донецьку жінка випала з 8 поверху, але при падінні зачепилася за газову трубу і була врятована бійцями МНС.

Як повідомлялося, у Полтаві з шостого поверху випала 6-річна дівчинка. За попередньою інформацією, дівчинка випала з вікна в той час, коли її 25-річна мати вийшла за покупками.

Зараз ви читаєте новину «19-річна дівчина викинулася з балкона через знущання подруг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути