пʼятниця, 31 січня 2020 11:04

17-річна породілля сховала живу дитину в шафі

17-річна породілля сховала живу дитину в шафі
На Херсонщині 17-річна студентка народила в гуртожитку дитину і сховала в шафі. Там її знайшли поліцейські, дівчинку госпіталізували у важкому стані, але врятувати не змогли. Фото: hr.npu.gov.ua

30 січня в Олешках на Херсонщині 17-річна студентка народила в гуртожитку доньку, поклала її в поліетиленовий пакет і сховала до шафи. Пізніше в породіллі почалася кровотеча, її забрали до лікарні.

Дівчинку в шафі знайшла слідча, її теж негайно госпіталізували. Однак сьогодні вона померла, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"17-річну студентку доставили в лікарню з кровотечею, як після пологів. Дівчина пояснила, що перебувала на 16-му тижні вагітності і здійснила аборт в туалеті. Але після огляду лікарів стало зрозуміло, що строк вагітності був набагато більший і все вказувало на пологи. У гуртожиток виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду кімнати, у якій породілля мешкала сама, слідча поліції у шафі побачила зав'язаний поліетиленовий пакет. Всередині у ганчір'і лежала новонароджена дівчинка, яка ледве дихала. На місце негайно викликали карету "швидкої", і дитину госпіталізували. Стан її здоров'я був тяжкий", - розповіли в поліції.

Лікарі не змогли врятувати немовля. Причину смерті встановить експертиза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загорнула тіло в куртку і викинула: подробиці вбивства новонародженої

Під час спілкування з поліцейськими вахтер гуртожитку пояснила, що не знала про вагітність студентки. Зі слів жінки, приблизно опівночі дівчина поскаржилася на біль у спині - і вахтер дала їй пігулки. На світанку неповнолітня знов поскаржилася на погіршення самопочуття - і їй викликали "швидку".

Нині студентка нічого не пояснює, але відомо, що вона жителька Білозерського району, а в Олешках навчалася, каже начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У сміттєвому баку на вул. Героїв Севастополя в Києві знайшли тіло дівчинки. Була загорнута в пакет і захована під купою мотлоху. Немовля виявив місцевий житель, який збирав пляшки.

Зараз ви читаєте новину «17-річна породілля сховала живу дитину в шафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути