понеділок, 15 квітня 2013 15:08

17-річного дніпропетровського телефонного терориста засудили на 2 роки

17-річного дніпропетровського телефонного терориста засудили на 2 роки
Фото: synews.ru

За неправдиве повідомлення про мінування машини, 11-класника однієї зі шкіл Дніпропетровської області засудили до 2 років позбавлення волі з 1 роком випробувального терміну. Про це повідомляє прес-група Служби безпеки України.

"Наприкінці березня невідомий подзвонив мешканці Дніпропетровська та повідомив про мінування її автомобіля. Правоохоронці встановили і затримали 17-літнього учня 11 класу Маломихайлівської середньої школи. Він повністю визнав свою причетність до скоєного і пояснив, що подзвонив на випадковий номер для розваги, не маючи жодних намірів терористичного характеру", - йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, суд визнав хулігана винним у скоєнні злочину за ч.1 ст.259 ("Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності") ККУ. Йому призначили покарання у вигляді 2 років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада посилила кримінальну відповідальність за свідомо неправдиві повідомлення про мінування або підкладену вибухівку. Тепер за такі дії злочинцям загрожує строк від 2 до 6 років.

Зараз ви читаєте новину «17-річного дніпропетровського телефонного терориста засудили на 2 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути