пʼятниця, 04 червня 2010 16:43

16-річний Євгеній Шишка втопився, витягуючи з води 10-річну дівчинку

16-річний Євгеній Шишка втопився, витягуючи з води 10-річну дівчинку

3 червня містечку Широке Дніпропетровщини на річці Інгулець, рятуючи 10-річну Сашу, втопився 16 річний Євгеній Шишка.

Хлопець проходив неподалік річки. Почув крики маленької дівчина і, не роздумуючи, кинувся у воду. Інші перехожі викликали бійців МНС.

Як повідомив начальник Широкського районного відділу МНС Олександр Говоров, коли бійці прибули до річки, хлопчина з усіх сил намагався виплисти до берега. Сильна течія відносила його все далі і далі.

"З останніх сил Євген виштовхнув дівчину на мілину, де її підхопили МНСники, - сказав Олександр Говоров. – У самого ж уже сил виплисти не залишилось. Швидка течія вмить віднесла його на середину річки і він зник під водою. Рятувальники спробували допомогти хлопцеві, однак всі намагання були марними. Наступного дня об 11.10 тіло хлопця підняли водолази. Олександру Світличну госпіталізували у районну лікарню".

Євгенові 1 липня мало виповнитися 17 років. Він навчався у криворізькому політехнічному технікуми. Родом із Широкого. Десятирічна Олександра Світлична народилася 1.02.2000 року. Навчалася у 4 класі місцевої школи.

Мати дівчинки Валентина Анатоліївна працює помічником слідчого у Широкському РВ УМВС.

"Вчора вона йшла у сад, - розповіла Валентина Анатоліївна. – Стала з подругою біля річки і дивилися на воду. Захотіла ступити у воду. Підсковзнулась і впала. Потрапила в омут. Той хлопець її побачив і кинувся рятувати. Її виштовхав, а сам потрапив в омут і пішов на дно. Сьогодні ми вирішили забрати доньку додому. Зі здоров"ям усе гаразд. Є невеликий шок".

На місці трагедії глибина близько 4 метрів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «16-річний Євгеній Шишка втопився, витягуючи з води 10-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути