четвер, 30 березня 2017 19:32

16-річна донька поквиталася з батьком ножем

16-річна донька поквиталася з батьком ножем
Донька підрізала батька ФОТО: rv.npu.gov.ua

На Рівненщині 16-річна донька батькові всадила ніж у спину. Чоловіка госпіталізували. Інцидент стався 29 березня, у селі Колки Дубровицького району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Дівчина проживає разом із батьками. Зразковою поведінкою не вирізнялася. Півроку тому покинула навчання в одному із професійних училищ. Того дня матір пішла до знайомих. А між нею і захмелілим батьком на подвір'ї виникла чергова побутова сварка. Розізлившись, дівчина вирішила поквитатися з ним. Чоловік ішов до сараю. Донька дістала розкладний ніж і вдарила ножем у спину батька. До правоохоронців звернулася 75-річна односельчанка. Нападницю затримали. 61-річного чоловіка забрали до лікарні. У нього діагностували ножове поранення грудної клітки та пневмогемоторекс", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько розбещував неповнолітніх доньок

За нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження дівчині загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

На Закарпатті 18-річний син убив матір. Позбутися тіла допомогла хлопцеві його 16-річна сестра. Між сином та 42-річною матір'ю виник конфлікт. Хлопець узяв дерев'яну качалку та декілька разів вдарив нею по голові. Після того, як переконався, що вона померла, разом із сестрою виніс тіло на околицю міста. Там скинув у річку.

Зараз ви читаєте новину «16-річна донька поквиталася з батьком ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути