субота, 23 березня 2019 18:10

15-річного хлопця побив до реанімації одноліток

15-річного хлопця побив до реанімації одноліток
У Бердичеві на Житомирщині 9-класник після побиття потрапив до реанімації. У нанесені тяжких тілесних ушкоджень підозрюється 14-річний підліток. Фото - Вікка

У Бердичеві на Житомирщині 9-класник після побиття потрапив до реанімації. У хлопця тяжка черепно-мозкова травма.

У нанесенні тяжких тілесних ушкоджень підозрюється 14-річний підліток, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Ми поспілкувались з батьками 15-річного потерпілого. Вони розповіли, що після прогулянки їх син зізнався, що впав і вдарився головою. Однак ці відомості були спростовані і характером ушкоджень, й іншими зібраними поліцією свідченнями і доказами", - розповіла начальник Бердичівського ВП ГУНП Ольга Зінченко.

Було встановлено, що під час конфлікту між двома підлітками на вулиці, один з них кілька разів кулаком із затиснутим у ньому предметом ударив іншого в голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон неписаний: на Троєщині однолітки жорстоко побили школярку (18+)

Поліцейські розшукали ймовірного винуватця. Про хлопця відомо, що він схильний до агресії і навчається у школі за екстернатною формою. Батьки хлопця офіційно розлучені, а в новій родині мами юнак виявився проблемним зайвим. Тож жінка фактично самоусунулась від його виховання. З матір'ю ювенальні інспектори поліції неодноразово проводили профілактичну роботу й двічі складали відносно неї адміністративні матеріали за невиконання обов'язків щодо виховання дитини.

За фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Це тяжкий злочин, кримінальна відповідальність за який настає з 14-річного віку. Тому хлопця можуть ув'язнити на 8 років. Усі обставини та причини з'ясовуються.

На Одещині школяра жорстоко побив одноліток. Бійка сталася на очах інших підлітків, школярі знімали все на відеокамеру і при цьому ніхто не втручався.

Зараз ви читаєте новину «15-річного хлопця побив до реанімації одноліток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути