четвер, 24 травня 2018 15:24

15 офісів та 2 млн готівки: злодії пограбували столичний бізнес-центр

15 офісів та 2 млн готівки: злодії пограбували столичний бізнес-центр
Група невідомих у масках пограбувала офіси у столичному бізнес-центрі "Либідь". Фото - ТСН

Вночі проти 24 травня група невідомих у масках пограбувала офіси у столичному бізнес-центрі "Либідь". Злодії винесли з сейфів щонайменше 2 млн грн.

Проникли у приміщення через вікно другого поверху. Поблизу бізнес-центру проходить теплотраса, уздовж якої йдуть труби - саме на рівні другого поверху. Про це повідомляє ТСН.ua.

Пограбували приблизно 15 офісів. Тут знаходяться кабінети концертного агентства "Аншлаг", аудиторської компанії, магазину одягу Oh My Look та інші маленькі офіси.

На відео з камер спостереження, які зараз вивчає поліція, потрапили кілька чоловіків у масках. Четверо з них ходили другим поверхом і зламували замки на деяких офісах. В інші приміщення вони потрапляли, вирізаючи гіпсокартонні перегородки, що розділяють кабінети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік пограбував касира магазину під камерами відеоспостереження

Охоронець, який спав внизу, навіть не поворушився. Декілька грабіжників стояли поряд з ним і стежили, щоб чоловік не прокинувся. Примітно, що злодії, ймовірно, діяли не дуже тихо. Адже в офісі концертного агентства "Аншлаг", розташованого практично над приміщенням охоронця, вони переміщували важкий сейф і зламували його на місці.

Остаточну суму збитків з'ясовують.

Судячи з усього, грабіжники не планували спинятися на цьому. Проте, зламавши офіс на третьому поверсі, вони розбудили прибиральника, який там спав. Чоловік злякав злодіїв, і ті втекли. Прибиральник спустився до охоронця, і вони викликали поліцію.

У Херсоні банда зловмисників вчинила розбійний напад на ювелірний магазин у торговельно-розважальному центрі "Фабрика". Кілька чоловіків у масках увірвалися в магазин. Погрожуючи зброєю, зловмисники викрали ювелірні вироби.

Зараз ви читаєте новину «15 офісів та 2 млн готівки: злодії пограбували столичний бізнес-центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути