субота, 24 листопада 2018 18:20

14-річну дівчину бив та ґвалтував рідний батько

14-річну дівчину бив та ґвалтував рідний батько
У Клішківцях Хотинського району Чернівецької області днями затримали збоченця, який мінімум 7 разів зґвалтував власну дочку. Фото - unian.ua

У Клішківцях Хотинського району Чернівецької області днями затримали збоченця, який мінімум 7 разів зґвалтував власну дочку.

Дитині не виповнилося і 14-ти років. За словами дівчинки, батько уперше напав на неї у кінці липня. Увечері він увійшов до ванни, де знаходилася дитина. Ґвалтівник погрожував убити дочку, бив по різних частинах тіла. Потім зґвалтував, позбавивши цнотливості, пише видання "Нарком".

Дівчинка наважилася розповісти матері про те, що відбувається через 3 тижні після останнього зґвалтування. Тоді батько не лише вступив в сексуальний зв'язок з дочкою, але і боляче бив її головою об батарею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік згвалтував 8-річного хлопчика

Медики знайшли підтвердження словам дитини і насильника затримали. Підозрюваний не став відпиратися, підтвердивши, що вступав з дочкою в статевий зв'язок проти її волі. За скоєне йому загрожує 15 років в'язниці. В сім'ї, де відбувалися шокуючі події, виховується дві дитини – у потерпілої дівчинки є братик.

На Київщині 45-річний чоловік ґвалтував своїх 2 доньок 14 і 15 років і знімав з ними порно, яким торгував у Даркнеті. Окрім цього, чоловік продавав дівчат як повій українцям та іноземцям.

Зараз ви читаєте новину «14-річну дівчину бив та ґвалтував рідний батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути