Ексклюзиви
середа, 17 листопада 2010 15:21

13-річну дівчинку зґвалтували троє дорослих через борг у 600 гривень

13-річну дівчинку зґвалтували троє дорослих через борг у 600 гривень

Троє людей зґвалтували 13-річну одеситку за борг - 600 гривень. Ґвалтівниками виявилися 35-річна жінка, її 26-річний співмешканець і 24-річний "друг сім'ї". Всі троє були заробітчанами.

Дівчинка познайомилася зі своєю майбутньою ґвалтівницею задовго до інциденту і навіть бувала у неї вдома. Дівчинці лестила дружба з дорослою жінкою.

Жінка попросила малу подругу забрати гроші, 600 гривень, з комісійки, куди вона здала речі на продаж. Гроші дівчинка забрала, однак повертати їх власниці не стала, вирішивши витратити всю суму на свої потреби, після чого зізналася у всьому подрузі і пообіцяла повернути гроші.

Однак дівчинка повертати борг не квапилася. На телефон малолітньої боржниці почали надходити дзвінки з погрозами, а після цього вона зустріла на вулиці своїх знайомих і погодилася піти до них у гості.

Як виявилося, вдома знаходився і 24-річний "друг сім'ї". Залишивши дитину стояти, всі троє сіли за стіл, не обійшлося і без алкоголю. Випивши, дорослі почали ображати дівчинку, погрожуючи продати в рабство або посадити на ланцюг, якщо вона негайно не поверне гроші.

Однак, одними залякуваннями справа не обмежилася, "другу сім'ї" запропонували зґвалтувати дитину і, тим самим, відшкодувати "моральний збиток", на що він без зволікання погодився.

Після затримання злочинці одразу зізналися у скоєному, виправдовуючи зґвалтування дитини тим, що не усвідомлювали всю тяжкість свого вчинку. На даний момент слідством порушено кримінальну справу. Злочинці перебувають в СІЗО, їх очікує позбавлення волі на термін від 8 до 15 років.

Напередодні у Черкасах затримали 47-річного підприємця, який розбещував неповнолітніх дітей. Міліція довела вже 10 випадків. 13-річна дівчинка завагітніла від збоченця. Ведеться слідство. Є підозри, що розбещених підприємцем дітей є більше десяти.

Ревізор

Зараз ви читаєте новину «13-річну дівчинку зґвалтували троє дорослих через борг у 600 гривень ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути