четвер, 22 березня 2018 17:19

12-річний хлопець майже тиждень ночував у під'їзді

12-річний хлопець майже тиждень ночував у під'їзді
12-річний хлопець майже тиждень ночував у під'їзді, бо посварився з матір'ю. Фото — Національна поліція України

На Київщині 12-річний хлопець 6 діб ночував у під'їзді. Утік серед вулиці від матері, бо посварився з нею. Додому не хотів повертатися. Про це повідомили у прес-службі столичної поліції.

"Сьогодні, 22 березня, до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час сварки посеред вулиці від матері втік хлопчик, 12 років, та досі не повернувся додому. Про зникнення хлопця матір повідомила майже через шість діб, що значно ускладнило пошуки, але під час патрулювання смт Калинівка біля залізничної станції працівники ювенальної превенції помітили хлопчину, який самотньо блукав поблизу магазинів. Як з'ясувалося, увесь цей час втікач ночував у під'їздах, харчувався тим, чим пригостили друзі, але додому повертатись не хотів", - розповли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річна дитина тікає від батьків, щоб просити милостиню

З матір'ю та втікачем провели профілактичну бесіду. За неналежне виконання обов'язків щодо виховання дитини матір притягнули до адміністративної відповідальності. Відповідні подання направили до служби у справах дітей.

На Хмельниччині 10-річний Роман Рута утік з дому від знущань у школі, в котрі не вірили його батьки. Він завів у навчальний заклад молодшу сестру, а сам замість уроків рушив по трасі до села, де колись жив. Здолав майже 10 км, перше ніж його підібрав небайдужий водій.

Зараз ви читаєте новину «12-річний хлопець майже тиждень ночував у під'їзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути