Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 12:24

11- річного хлопця підпалила старша сестра

11- річного хлопця підпалила старша сестра
У селі Спірне на Житомирщині у приватному будинку виникла масштабна пожежа, яку рятувальники гасили близько 5 годин. Фото - news.dks.com.ua

У селі Спірне на Житомирщині у приватному будинку виникла масштабна пожежа, яку рятувальники гасили близько 5 годин. На момент загоряння у будинку перебувало троє дітей — 14-річна Мирослава, 11-річний Святослав та Любомир, 8 років.

11-річний хлопчик отримав 70% опіків тіла. Однією з версій займання вважають, що його 14-річна сестра розпалювала піч бензином. Частина горючої речовини потрапила на хлопця. Це і спричинило пожежу та сильні опіки у хлопчика. Про це йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин".

Пожежників викликав сусід після того, як до нього прибіг босоніж 8-річний Любомир. Поки найменший хлопчик кликав на допомогу, 14-річна Мирослава встигла вивести середнього братика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На згарищі будинку знайшли останки дитини

Хлопчика одразу госпіталізували до реанімації, а згодом перевели до обласного опікового центру.

На момент пожежі, мати дітей проводжала старшого сина до війська, а батько був на роботі. Будинок та все, що було у ньому згоріло вщент.

Експерти озвучили ймовірну причину пожежі в будинку по вул. Біломорській у Холодногірському районі Харкова, яка забрала життя 8-місячної дівчинки. Коли дорослих не було вдома, діти, ймовірно, взяли сірники і влаштували в будинку пожежу. Двоє старших змогли вибратися на вулицю і покликати на допомогу перехожого, який виніс з вогню молодшу дівчинку. За життя дівчинки боролися лікарі опікового центру, але врятувати її так і не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «11- річного хлопця підпалила старша сестра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути