Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2016 10:07

10-річна дитина повісилась біля будинку

10-річна дитина повісилась біля будинку

У селищі Шевченко Великоновосілківського району Донецької області 10-річного хлопця знайшли мертвим у дворі біля власного будинку. Дитина повісилась.

Про це говорять у прес-службі поліції області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Її викликали вчора о 17.00. За попередніми даними, мати прийшла додому і побачила сина повішеним у подвір`ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річну глухоніму дівчину порізав невідомий, бо не дала цигарку

Поліція з`ясувала, що в момент загибелі дитини батько був на роботі. Мати пішла на батьківські збори у школу. Коли повернулася, побачила мертву дитину. Із сусідкою намагалися врятувати хлопця, але не вдалося.

Відкрили кримінальне провадження, ведеться досудове розслідування. Як повідомили у поліції, ця сім`я благополучна, батьки на обліку не стояли.

"Дорогі батьки! У гонитві за своїм благополуччям, - будинок, машина, робота, ми забуваємо за тих, кого привели в це життя і заради кого це все робимо - наших дітей. Я не виключення. Трагедія і вже нічого не потрібно батькам з цього списку добробуту без дитини. Може, на мить зупинимося і задумаємося всі разом, може, щось робимо ми не так", - пише голова Нацполіції в Донецькій області В`ячеслав Аброськін.

Зараз ви читаєте новину «10-річна дитина повісилась біля будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути