Ексклюзиви
середа, 01 червня 2016 19:26

10 волинських школярів отруїлися на випускному

10 волинських  школярів отруїлися на випускному

Після святкування випускнуго у кафе "Таверна" міста Берестечка Волинської області 10 школярів госпіталізували із отруєнням. Про це повідомляє прес-служба Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

"Зареєстровано групове захворювання 10 осіб на харчову токсикоінфекцію у селищі Старики Горохівського району Волинської області. Усі захворілі святкували випускний вечір у кафе "Таверна" міста Берестечка. Всього у святкуванні брало участь орієнтовно 30 чоловік. Перший захворілий звернувся за медичною допомогою 30 травня ввечері, інші госпіталізовані протягом наступної доби", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Шестеро людей отруїлись на поминальному обіді котлетами

Постраждалих у стані середньої важкості було госпіталізовано до інфекційного відділення Горохівської центральної районної лікарні.

За попередніми результатами розслідування встановлено, що під час святкування захворілі вживали готові страви, заправлені майонезом, приготовані в кафе "Таверна" та продукти, принесені батьками: полуниця, черешня, торти домашнього приготування.

Щоб з'ясувати причини виникнення спалаху та для його ліквідації працівники Держсанепідслужби проводять санітарно-епідеміологічне обстеження в осередку захворювання.

Нагадаємо, 14 випускників захворіли на гостру кишкову інфекцію після банкету на випускному вечорі у ресторані "Верховина", на Петропавлівській Борщагівці.

Зараз ви читаєте новину «10 волинських школярів отруїлися на випускному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути