Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2017 18:10

$50 тис. та золото вкрали в жінки під дулом пістолета

$50 тис. та золото вкрали в жінки під дулом пістолета
У Дніпрі під загрозою пістолета жінку пограбували у власному будинку. Фото - Портал Північного Кавказу

У Дніпрі поліція затримала розбійників, які напали на жінку в її будинку по вул. Русанівській та заволоділи $50 тис., а також золотими виробами.

Вистеживши, коли жінка залишилася одна вдома, зловмисники проникли в її оселю. Вдаривши господиню в обличчя і погрожуючи пістолетом, пограбували її. Після скоєння розбійного нападу чоловіки сіли в автомобіль і зникли у невідомому напрямку. Про це повідомили в прес-службі поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі винесли з дому бізнесмена сейф

"Встановили двох 20-річних дніпрян, які підозрюються в розбійному нападі. Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем їх проживання. В ході обшуку у зловмисників було вилучено 35 тис. доларів США, золоті прикраси, 14 мобільних телефонів, планшет, навігатор, 2 радіостанції, сім-карти, 15 пакетів з наркотичними речовинами, 89 кущів марихуани і пістолет з 39 набоями ", - розповів заступник начальника кримінальної поліції Дніпровського відділу поліції Сергій Бухіннік.

За фактом розбою слідчими відкрито кримінальне провадження. За скоєне їм загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

У Малинівському районі Одеси троє іноземців на авто спровокували аварію та пограбували жінку. Потерпілій бризнули в очі сльозогінною речовиною та відібрали сумку з грошима та цінностями - усього на понад 80 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «$50 тис. та золото вкрали в жінки під дулом пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути