понеділок, 16 травня 2011 18:02

У глави МВФ раптово з'явилося алібі

У глави МВФ раптово з'явилося алібі

Адвокати керівника Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана, підозрюваного в спробі згвалтування, знайшли свого клієнта алібі.

Стросс-Кан перебуває під слідством у Нью-Йорку як підозрюваний у нападі на покоївку готелю Sofitel. За словами його адвокатів, він вийшов з номера приблизно о 12 годині дня в суботу, 14 травня, тоді як постраждала жінка стверджує, що Стросс-Кан накинувся на неї і спробував примусити до орального сексу. З готелю він, за даними захисту голови МВФ, попрямував на зустріч зі своєю дочкою, а потім поїхав в аеропорт. Коли він виходив з готелю, то розплатився за рахунком і здав ключі.

Звинувачення проти Стросс-Кана будується на свідченнях 32-річної покоївки. Вона зайшла в номер, в якому жив керівник МВФ, припускаючи, що в приміщенні нікого немає, проте з ванни вийшов оголений чоловік, накинувся на неї і замкнув у кімнаті. Жінці вдалося вирватися і розповісти про все поліції. Пізніше вона пізнала Стросс-Кана як чоловіка, що напав на неї.

Як відомо, Стросс-Кан був затриманий на борту літака 14 травня за десять хвилин до вильоту до Парижа. Звинувачення на свою адресу він відкинув і дав згоду на проведення ДНК-експертизи.

Зараз ви читаєте новину «У глави МВФ раптово з'явилося алібі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути