понеділок, 28 березня 2011 08:15

Заступник Добкіна потрапив в ДТП

 

Віце-губернатор Харківщини Ігор Шурма став учасником ДТП, яке сталося вранці 25 березня в центрі Харкова, пише видання Сьогодні.

Близько 8:30 на спуску Пасіонарії службовий автомобіль Skoda, в якому їхав чиновник, не розминувся з автомобмілем Mazda, в якому, крім водія, перебувала його дружина і двоє дітей шкільного віку.

За словами аварійного комісара страхової компанії, в якій зареєстрована Mazda, В'ячеслава Манукяна, службове авто віце-губернатора не дотримувалося інтервалу при перестроюванні вправо, тому і відбулося зіткнення.

"Водій Шурми їхав по трамвайній колії. Потім він змінив напрямок руху і був удар. Авто нашого клієнта відлетіло і зачепило бордюр. Пробилося колесо, від чого машина відскочила і знову зіткнулися зі Skoda, від чого її розвернуло і вона стала поперек...", - каже страховий комісар.

Але, за його словами, у висновках співробітників ДАІ зазначається, що водій Mazda не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з Skoda, яка їхала попереду.

Віце-губернатора Ігор Шурма підтвердив факт ДТП. "На щастя, ніхто не постраждав у цій дорожньо-транспортній пригоді. Але відповіді на всі інші питання повинні дати фахівці, і вони будуть приймати рішення, хто з водіїв був неправий на дорозі", - повідомив Шурма.

Подальший розгляд, за словами В'ячеслава Манукяна, буде проходити в суді.

Нагадаємо, минулого року голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін став винуватцем ДТП. В аварії постраждали три автомобілі, в тому числі і Toyota Land Cruiser, за кермом якого знаходився сам Добкін.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Добкіна потрапив в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути