середа, 10 серпня 2011 13:36

Британська поліція за ніч затримала понад 450 осіб
26

Фото: Фото: Reuters

Поліція англійських міст у зв'язку з вуличними заворушеннями в ніч на 10 серпня затримала більше 450 осіб. Зокрема, понад 80 людей були затримані в Лондоні і більше 370 - в інших містах.

Згідно з даними, наведеними в поліцейських мікроблогах, в ніч на середу в Манчестері та прилеглих містах були заарештовані 113 людей, в Бірмінгемі - 109, в Ноттінгемі - 90, в Ліверпулі - 50, в Глостері - 9.

Як повідомляє Sky News з посиланням на офіційні дані Скотленд-Ярду, в Лондоні з моменту початку заворушень були заарештовані 768 осіб. Багатьом затриманим пред'явлені звинувачення у розбійних нападах, крадіжках і незаконному зберіганні зброї.

У понеділок ввечері пожежа, викликана заворушеннями, знищила будівлю в лондонському районі Енфілд, що належить компанії Sony Digital Audio Disc.

Хвиля вуличних виступів, що охопила англійські міста, почалася в Лондоні в ніч на неділю, 7 серпня. До заворушень призвела мирна демонстрація біля відділення поліції в Тоттенхемі. Учасники мітингу вимагали розслідування загибелі місцевого жителя, імовірно застреленого поліцейськими.

Зараз ви читаєте новину «Британська поліція за ніч затримала понад 450 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути