понеділок, 01 лютого 2021 15:27

Трагічно загинув лікар Майдану

Трагічно загинув лікар Майдану
Ігор Ільків помер у Львові. Фото: facebook.com/deputat.ilkiv

1 лютого у Львові помер військовий медик, депутат Львівської обласної ради 7-го скликання 60-річний Ігор Ільків. Чоловік боровся за життя після аварії, яка трапилася 29 січня на об'їзній дорозі Львова.

Про смерть лікаря Майдану повідомив нардеп Тарас Батенко у Facebook.

"Висловлюю скорботу з приводу смерті заступника головного лікаря "Львівського обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих ім. Юрія Липи", депутата Львівської обласної ради 7-го скликання Ігоря Петровича Ільківа. Щирі співчуття родині та близьким", - написав Батенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер батько Героя України Василя Сліпака

Як повідомляє "РБК-Україна", Ільків потрапив до лікарні у результаті ДТП. 29 січня на слизькій дорозі сталося зіткнення автомобілів Skoda і ВАЗ. Водій ВАЗ і дитина, яка була в авто, загинули на місці. Ще одну пасажирку ВАЗ та водія Skoda госпіталізували.

Ігор Ільків був депутатом Львівської обласної ради 7-го демократичного скликання від фракції УКРОП, заступником головного лікаря КНП ЛОР "Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Юрія Липи".

Як військовий медик, брав участь у миротворчих операціях у Югославії, Іраку, Кувейті, Лівані. Був учасником Майдану та військовим лікарем на Сході України. Керував медичною ротою Північного територіального управління Національної гвардії України, був полковником медичної служби 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії ім. генерала Кульчицького.

Зараз ви читаєте новину «Трагічно загинув лікар Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути