пʼятниця, 22 березня 2024 15:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вбили матір української атлетки

Росіяни вбили матір української атлетки
У Миколаєві внаслідок ракетного обстрілу загинула мама спортсменки національної збірної України зі стрибків на батуті Світлани Малькової. Фото: facebook.com/minmolodsport

У Миколаєві внаслідок ракетного обстрілу загинула мама спортсменки національної збірної України зі стрибків на батуті Світлани Малькової.

55-річна жінка працювала на промисловому підприємстві у Миколаєві, по якому 21 березня росіяни вдарили балістичною ракетою, Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України.

"Малькова у складі національної збірної України зі стрибків на батуті 22 березня мала розпочати змагання на Кубку світу у німецькому Котбусі. Змагання є ліцензійними до Олімпійських ігор у Парижі-2024. Там спортсменку застала жахлива трагічна звістка: загинула її мама, Олена Сиванич", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДніпроГЕС серйозно пошкоджена: розкрили подробиці та наслідки атаки РФ

Зазначається, що жінка працювала на промисловому підприємстві у Миколаєві, по якому учора ввечері росіяни вдарили балістичною ракетою, внаслідок чого шестеро людей постраждали, мама спортсменки загинула.

"Сьогодні (21 березня - Gazeta.ua) російська ракета вбила мою маму", - цитує міністерство слова з допису сестри Світлани в Instagram.

У Мінмолодьспорту додали, що перше знайомство Світлани Малькової зі стрибками на батуті почалося саме у спорткомплексі цього підприємства, яке учора стало ціллю росіян. Тут проходили її перші тренування і почався шлях у великий спорт.

Світлана Малькова - чемпіонка Всесвітніх ігор-2017, срібна призерка Європейських ігор-2019, бронзова призерка чемпіонату Європи-2018 у синхронних стрибках на батуті.

21 березня російська армія завдала по Миколаєву балістичного удару з території тимчасово окупованого Криму. Ракета влучила у промислове підприємство.

Внаслідок атаки одна жінка загинула, поранено шість працівників підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вбили матір української атлетки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути