середа, 19 квітня 2017 01:38

Прощаються із головою обласної спілки ветеранів АТО

Прощаються із головою обласної спілки ветеранів АТО
49-річний Олег Твердохліб, голова Волинської спілки воїнів АТО, помер від раку слинних залоз. Фото - Facebook Олександра Волянюка

19 квітня у Луцьку прощаються із головою Волинської спілки воїнів АТО 49-річним Олегом Твердохлібом. Помер 17 квітня. Мав рак слинних залоз, із яким боровся кілька років. Про це у Facebook написав голова громадської ради при ОДА Олександр Волянюк.

"Країна втратила Воїна. Завершився бій нашого друга, побратима, Людини, яка для мене завжди була взірцем мужності, відваги та честі.... Десантники не вмирають, вони просто йдуть в небо... Спочивай з миром, Сармат ....", - написав Волянюк.

Влітку 2014 року Твердохліб був мобілізований в АТО, воював в батальйоні "Айдар". Мав позивний "Сармат", входив до другої роти "Захід". Після повернення з війни активно зайнявся громадською діяльністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геннадій Біліченко був першим загиблим в АТО працівником СБУ

Прощання із бійцем відбудеться на Театральному майдані Луцька. Відспівають у нижньому храмі кафедрального собору Святої Трійці. Поховають у селі Гаразджа.

У Олега Твердохліба залишилася дружина — 48-річна Наталія. Донька 22-річна Олена, студентка Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова. Син, 12-річний Богдан, школяр.

У селі Більськ на Полтавщині попрощались із бійцем Артуром Латченком. Загинув 3 квітня на шахті "Бутівка" поблизу Донецька від кульового поранення.

Зараз ви читаєте новину «Прощаються із головою обласної спілки ветеранів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути