неділя, 13 травня 2018 01:37

Допоміг десяткам тисяч людей - у рівненського цілителя зупинилося серце

Цілитель з Рівного Віктор Гаврилюк помер від зупинки серця. Мав 63 роки. Був відомий своєю унікальною методикою лікування з допомогою вібрацій голосу.

Про смерть повідомив у Facebook Сергій Яцюк.

"Мені він здавався знесиленим останнім часом, - каже Ольга Дерев'янко. - Часто говорив про те, як втомився. Пости писав більше сумні. І ночами довго не спав. Синці під очима сильні були. В режимі постійної віддачі енергії. Шкода, що він себе зовсім не беріг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Гаврилюк піднімає лежачих хворих за два сеанси

Віктор Гаврилюк народився у радянському концентраційному таборі на Колимі, куди батьки потрапили як "вороги народу". У 8-річному віці перший із дітей покинув табір. Поїхав до материних батьків у село Мала Мощаниця Здолбунівського району Рівненської області. Закінчив Львівський кінотехнікум та технологічний факультет Інституту кольорової металургії в узбецькому місті Зарафшан. Понад 13 років працював каскадером у цирку.

Автор: Аріна Кантоністова
  Віктор Гаврилюк здобув славу цілителя, волхва, реабілітолога, командора
Віктор Гаврилюк здобув славу цілителя, волхва, реабілітолога, командора

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чоловік має бути з яйцями, а не з сережкою у вусі чи в носі"

"Мій приятель якось отримав перелом ноги, - розповідав Гаврилюк. - І поки їхала "швидка", я поклав руку на його зламану ногу. До цього він корчився від болю, а тут раптом заспокоївся і заснув. Я тоді не надав цьому значення, але приятель запам'ятав це. Зустрів якось його випадково багато років потому. І він розповів мені, що під моєю рукою йому перестало боліти, наче від анестезії".

Автор: radiotrek.rv.ua
  Гаврилюк  виліковував хворих, яких офіційна медицина визнала приреченими
Гаврилюк виліковував хворих, яких офіційна медицина визнала приреченими

Віктор Гаврилюк здобув славу цілителя, волхва, реабілітолога, командора. Починаючи з 1990-х створив в Україні кілька реабілітаційних центрів, у яких практикував авторський метод звукорезонансної терапії. З його допомогою виліковував хворих, яких офіційна медицина визнала приреченими.

Попрощалися з цілителем у Києві на Байковому кладовищі. Тіло кремували згідно із заповітом чоловіка.

"Щоб не влаштовували танці на моїх кістках, не робили святим і не створювали різних сект, я напишу в заповіті, щоб мене спалили, а попіл розвіяли, - казав Гаврилюк в інтерв'ю для журналу "Країна". - Так поступали наші предки. Я не хочу, щоб наді мною поставили камінь і забили хрест дубовий, березовий чи залізний, аби я не встав. Я хочу бути вільним. Я вільним був, і вільним помру".

Автор: Оксана Хорхолюк
  Фотограф Олександр Майструк (з камерою) – один із найвідоміших пацієнтів цілителя Гаврилюка
Фотограф Олександр Майструк (з камерою) – один із найвідоміших пацієнтів цілителя Гаврилюка

48-річній Ларисі Яхнович із Рівненщини поставили страшний діагноз — рак шлунка четвертого ступеня. Жінка була у відчаї. Випадково дізналася про Віктора Гаврилюка — реабілітолога, академіка, натуропата, який вилікував її знайому. Спершу не повірила. А її чоловік Олег вирішив спробувати — поїхав до Віктора Михайловича.

Зараз ви читаєте новину «Допоміг десяткам тисяч людей - у рівненського цілителя зупинилося серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути