понеділок, 24 січня 2022 13:35

Одягав Леді Ґаґу, Ірину Шейк і Кардаш'ян: помер культовий модельєр Мюглер
5

Зупинилося серце французького дизайнера Тьєррі Мюглера. Йому було 73 роки. Засновник модного дому Mugler готував вбрання для акторок Наталі Портман і Меган Фокс, артисток Леді Ґаґи, Ріанни та Мадонни, моделей Алессандри Амбросіо й Ірини Шейк, а також для світської левиці Кім Кардаш'ян.

Про смерть дизайнера повідомили 23 січня на його сторінці в Instagram. Пізніше цю звістку підтвердив менеджер Мюглера. Причину смерті не уточнюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нью-йоркській лікарні помер ікона моди і редактор Vogue Андре Леон Теллі

"Ми спустошені, повідомляючи про смерть пана Манфреда Тьєррі Мюглера. Нехай його душа спочиває з миром", - зазначили в дописі.

Зупинилося серце французького дизайнера Тьєррі Мюглер
Фото: instagram.com/manfredthierrymugler
Йому було 73 роки
Засновник модного дому Mugler готував вбрання для знаменитостей
Одного разу під час занять у спортзалі Мюглер упустив собі на голову штангу. Йому довелося зробити багато операцій на обличчі
Модельєр є автором унікальних костюмів для зірок

Мюглер народився 21 грудня 1948 року у французькому Страсбурзі. Почав займатися дизайном у 1970-х роках. 1973 року дизайнер створив першу колекцію жіночого одягу під назвою Cafe de Paris, а 5 років по тому - відкрив перший бутік.

Зі світу моди пішов 2002 року. 2010-го заснував бренд під назвою Mugler.

Модельєр є автором унікальних костюмів для світового турне співачки Бейонсе "I Am…" 2009 року. 2019-го одягав Кардаш'ян на Met Gala. Його вбрання також носили Карді Бі, Сінді Кроуфорд, Джордж Майкл, Девід Бові, Ніколь Кідман, Кеті Перрі та багато інших.

Одного разу під час занять у спортзалі Мюглер упустив собі на голову штангу. Йому довелося зробити багато операцій на обличчі. Після цього зовнішність зіркового дизайнера помітно змінилася.

Зараз ви читаєте новину «Одягав Леді Ґаґу, Ірину Шейк і Кардаш'ян: помер культовий модельєр Мюглер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути